da,se pot consuma ca atare dar gustul lor este mai bogat și mai bun după ce sunt puțin prăjite. Măcinate sau mestecate, aceste semințe au o aromă un pic amăruiw, iute și afumată.se folosesc in condimentarea pt brânză și cașcaval, mâncăruri de varză și conopidă,supelor cremă de ștevie, măcriș, dovlecei, morcovi sau gulii.Măcinate, împreună cu semințele de muștar,pentru cârnații de oaie sau porc.Se zdrobesc ușor în mojar și pot fi adăugate chiar și la prăjituri, în patiserie sau în biscuiți, asemeni semințelor de mac sau susan.
voi adauga multe plante,uitate de oameni a fi folosite dar f gustoase si sanatoase,fie prin frunze,flori,seminte sau radacini....sper sa va faca placere acest album
nici un album nu e terminat...voi adauga si altele,in ideea ca,cei care vad albumul,din curiozitate,se vor informa de pe net...sper ca albumul acesta,la fel ca si celelalte,sa placa vizitatorilor si sa stirneasca interes in cunoasterea si utilizarea acestor plante.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.